BIZ CapelleXL en Desatel een sterk team!


Wethouder Eric Faassen_desatel

Wethouder Eric Faassen

BIZ CapelleXL maakt het sinds 1 januari 2012 mogelijk voor ondernemers op het bedrijventerrein CapelleXL om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid van hun bedrijfsomgeving. Door een intensieve samenwerking met gemeente Capelle aan den IJssel , met o.a. wethouder Eric Faassen, kunnen de wensen van ondernemers gerealiseerd worden. Wil je meer weten over BIZ CapelleXL? Klik dan hier

Desatel is er voor iedere ondernemer

Perfecte data- en telecommunicatie is onmisbaar voor elke ondernemer, zo ook voor alle ondernemers op het BIZ CapelleXL. Desatel biedt al bijna 15 jaar uiteenlopende data en (mobiele)telecommunicatie oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemers in de regio Rotterdam. De immer toenemende digitalisering binnen en tussen bedrijven heeft zijn weerslag ook op het gebied van telefonie. Desatel biedt uiteenlopende spraak-over-internet (VoIP) oplossingen.

Desatel ervaart als onderneming grote voordelen dankzij BIZ CapelleXL. Zo is de BIZ nabij uitvalswegen, gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en een verzamelplaats van bedrijven in verschillende sectoren.

De video “CapelleXL; morgen beter dankzij u” brengt in beeld wat de BIZ tot nu toe heeft opgeleverd maar ook wat de ambitie voor de toekomst is.  In deze video verteld ook Desatel welke veranderingen er tot nu toe al gezien zijn dankzij BIZ CapelleXL.

Biz CapelleXL in beeld