Over Desatel


over desatel

Desatel staat voor totaaloplossingen op elk gebied van telecommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken. Wij verzorgen alles voor u van aanleg tot installatie. Als u dat wilt, nemen wij het beheer en onderhoud van u over, of het nou door ons is geleverd of niet. Ook voor alle benodigde randapparatuur en uitbreidingen kunt u bij ons terecht.

Afspraak is afspraak

We doen wat we beloven samen met u kijkt Desatel wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. En daar maken we heldere afspraken over. We spreken duidelijk af wat we wanneer leveren of opleveren. Kwaliteit en snelle service zijn voor ons vanzelfsprekend.

Eén aanspreekpunt

Bij Desatel heeft u één aanspreekpunt voor het hele pakket aan oplossingen. Geen gedoe meer met meerdere leveranciers. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Wij staan voor u klaar wanneer ú ons nodig heeft.

Transparante communicatie

Desatel houdt u altijd op hoogte. Wij laten u weten waar onze mensen mee bezig zijn en wat er wanneer gaat gebeuren. We denken proactief met u mee. U hoeft niet achter ons aan te bellen, wij houden contact met u!

We weten waar we mee bezig zijn. Onze mensen zijn trots op hun vak en hebben ruime praktijkervaring. Bij Desatel is uw bedrijf verzekerd van goed onderbouwd en kostenbewust advies en uitvoering op basis van jarenlange ervaring en actuele technische kennis.

Op zoek naar efficiency?

Benieuwd naar efficiënte en kostenbewuste oplossingen voor uw bedrijf? Vul het contactformulier in of bel ons meteen: 088 202 44 00