Supersnelle glasvezelverbinding


Hanzevast real estateDoor toenemende behoefte aan internet bandbreedte en snelheid heeft Hanzevast real estate voor haar pand gevestigd aan de Ligusterbaan 1, te Capelle aan den IJssel een supersnelle glasvezelverbinding laten realiseren door OSSO.
Fiberspeed

Glasvezel internet

Voor de uitrol intern in het pand vanaf de centrale glas switch heeft Hanzevast een beroep gedaan op de kennis en expertise van Desatel. Desatel verzorgd de fysieke infrastructuur en levert de verbinding op aan de ondernemers in het pand.  Daarnaast levert Desatel netwerkapparatuur achter de verbinding en uiteenlopende VoIP Hosted telefonie oplossingen.

Door de beschikbaarheid van deze supersnelle maar toch betaalbare verbinding is het nu nog aantrekkelijker geworden voor kleine en middelgrote ondernemingen om zich te vestigen aan de Ligusterbaan 1.

KANTOORRUIMTE - Kantoorverhuur RijnmondVoor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Kantoorverhuur Rijnmond.

Voor ondersteuning op het gebied van data infrastructuren,  (Hosted) telefonie oplossingen of objectbeveiliging systemen,  neem dan contact op met Desatel.