T-Mobile zakelijk en acties


tmobile-go-gif

T-Mobile Go Abonnementen

Why Limit? Voor een te lange tijd namen we grenzen voor lief. We dachten in belminuten en MB’s. Binnen en buiten bundels. Deze grenzen bestempelden we als ‘gewoon’. Raar eigenlijk. Toch? Tijd voor verandering. Tijd voor Unlimited. Unlimited internet. Unlimited bellen. Unlimited alles. Gewoon, op uw eigen telefoon. Het is tijd voor een nieuw begin. Voor ons. Voor iedereen.

T-Mobile Go Unlimited

  • Onbeperkt bellen in Nederland en de EU
  • Onbeperkt internetten in Nederland en de EU
  • 5GB data dagtegoed. Iedere dag.
  • Gratis 1GB aanvul bundels in uw T-Mobile app. Iedere dag.
  • 60 dagen onbeperkt internetten in de EU. per jaar.

SimOnly voor slechts €35 per maand

Zo werkt het:

Deezguys

 

Bij T-Mobile haar zakelijke abonnement bepaalt u zelf welke internetbundel u ontvangt. Er is voor elk wat wils. Daarnaast kunt u een gedeelte van uw internetbundel gebruiken in NL en de EU. Onverwachte internetkosten blijven u bespaard. De internetsnelheid wordt namelijk verlaagd als uw bundel verbruikt is. Met deze snelheid blijft u bereikbaar via bijvoorbeeld e-mail of WhatsApp.

Koffer

 

Onbeperkt bellen en sms’en in, tussen en naar NL, de EU en de VS. Dat is mogelijk met T-Mobile Zakelijk! In de VS belt u onbeperkt via het netwerk van T-Mobile USA. Met dit zakelijke abonnement zijn uw collega’s en u altijd bereikbaar voor dat belangrijke telefoongesprek of die essentiële e-mail.

maddudetyping

 

 

 

Afhankelijk van de internetbundel die u bij het T-Mobile zakelijke abonnement neemt, ontvangt u tot 3 GB extra in de EU. Mocht u uw GB’s dus in het buitenland verbruikt hebben, dan kunt u nog steeds met hoge snelheid internetten wanneer u weer terug bent in Nederland.

 

Via T-Mobile haar snelle en stabiele 4G-netwerk, bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten en collega’s. Zo is het binnen uw internetbundel mogelijk om te downloaden met snelheden tot 120 Mb/s en te uploaden tot 50 Mb/s. Via T-Mobile’s best geteste netwerk, zijn grote bestanden binnen no-time ontvangen en verzonden.