Telecom Time 2014


Telecom Time 2014 Jaarbeurs Utrecht2014

Al meer dan 11 jaar is Telecom Time hét leading telecom platform in Nederland. In 2 Telecom Time logodagen ontmoet u de gehele sector: van resellers, leveranciers, operators, system integrators, eindklanten tot pers & media, van hardware tot apps.

Voor wie is Telecom Time

RETAIL/RESELLERS

Meet Dean Connect at Telecom TimeResellers, distributeurs, retailers en fabrikanten van mobiele telefonie, vaste telefonie, netbooks, tablets en accessoires. Deze doelgroep bestaat uit beslissers, beleidsbepalers, CEO’s, managers, directieleden, directie retailbedrijven, hoofd inkopers, ict-managers en shop managers binnen de telecom- en ICT branche.

ZAKELIJKE MARKT

Functionarissen die op management en directieniveau verantwoordelijk zijn voor de strategische en technologische inzet van telecom, datacommunicatie en netwerkintegratie ten behoeve van de core business van grote en middelgrote ondernemingen en organisaties. De secundaire doelgroep bestaat uit technisch georiënteerde ict’ers die veelal in beheerfuncties – zowel binnen organisaties als via ict-dienstverleners voor derde partijen – verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op het gebied van informatie technologie en telecommunicatie.

OPERATORS/KABELAARS

Operators vast/mobiel, Kabelbedrijven/ISP, MVNO’s, Service- en content providers, Media/broadcast/TV. Deze doelgroep bestaat uit beslissers, beleidsbepalers, CEO’s, managers en directieleden.

Je komt elkaar tegen op Telecom Time!