KPN EEN


kpn_een_banner_desatel

Wat is KPN ÉÉN?

Zakelijke telefonie nieuwe stijl

kpn_een_dice_desatelKPN ÉÉN is 1 geïntegreerde oplossing voor totaalcommunicatie met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 helpdesk.
  • Betalen per medewerker
  • Onbeperkt bellen
  • Flexibel aan te passen

KPN ÉÉN is geschikt vanaf 5 medewerkers.

Wat zijn de voordelen?

Eenvoud in Telecombeheer

Met KPN ÉÉN hebt u het gemak van 1 vaste prijs per medewerker, 1 contract, 1 factuur, 1 helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.

Altijd op maat

KPN ÉÉN sluit naadloos aan bij uw bedrijf. U kunt eenvoudig maandelijks het aantal gebruikers, modules, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen. Zo betaalt u alleen voor de diensten die uw medewerkers daadwerkelijk gebruiken.

Geen investering nodig

De basis van KPN ÉÉN is een telefooncentrale in de cloud. U investeert dus niet in een nieuwe telefooncentrale, maar stapt in 1 keer over op een toekomstvaste oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software. Ideaal als uw telefooncentrale aan vervanging toe is of als u nog geen telefooncentrale heeft.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag

Met KPN ÉÉN belt u vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon, afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel, onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Klaar voor de toekomst

Het hart van KPN ÉÉN wordt gevormd door een online platform waarop nieuwe releases continu up-to-date worden gehouden. Het technisch beheer doet u dus niet zelf en u heeft altijd automatisch toegang tot de nieuwste functionaliteiten. Samen met de modules die hier in de toekomst nog aan toegevoegd worden heeft u met KPN ÉÉN de mogelijkheid om naadloos door te groeien naar een geïntegreerde totaaloplossing voor al uw communicatie.

Introductie KPN ÉÉN

Meer weten over KPN EEN?

Wilt u meer weten over KPN EEN en het nieuwe bellen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons tel.088 202 44 00 of email info@desatel.nl