Telfort Zakelijk hosted telefonie


telfort_zakelijk_hosted_telefonie_desatel

Telfort Zakelijk hosted telefonie: voordelig bellen via de cloud

telfort_zakelijk_hosted_telefonie_logo_desatelAltijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met Telfort Zakelijk Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud.

De voordelen van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie

  • Flexibiliteit in beheer en gebruik
  • Direct besparen zonder kostbare investering
  • Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

telfort_zakelijk_hosted_teefonie_flexibel_desatelFlexibiliteit in beheer en gebruik

Met de flexibele telefooncentrale van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie is uw centrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met u mee. En via de handige app zijn uw instellingen gemakkelijk te beheren. Zo kunt u gemakkelijk belgroepen toevoegen of tijdelijke doorschakelingen instellen.

Direct besparen zonder kostbare investering

Met Telfort Zakelijk Hosted Telefonie bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van onze voordelige beltarieven. Via Factuur online en uw maandelijkse rekening krijgt u een helder inzicht in uwtelfort_zakelijk_hosted_telefonie_flexibel2_desatel kosten.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan kiest u voor Nederland Onbeperkt. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor Nederland Basis. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Meer weten over Telfort Zakelijk Hosted Telefonie?

Wilt u meer weten over Telfort Zakelijk hosted telefonie en het nieuwe bellen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons tel. 088 202 44 00 of email info@desatel.nl

telfort_zakelijk_slimme_ondernemers_desatel