Yes telecom


Vanaf heden tot en met april heeft de zakelijke telecom provider Yes. een exclusieve actie op zakelijk mobiel met de nieuwe iPhone 7!

Deze actie betreft het volgende:

Yes ZZP- Pakket

  • Onbeperkt bellen in Nederland en de EU
  • 7.5 GB databundel voor in Nederland en de EU
  • Vast nummer
  • Professionele Voicemail
  • Toestel Vervangservice

i.c.m. een iPhone 7 (32 GB) t.w.v. €600

Van €65 per maand voor slechts €55 per maand!

Klik hier voor de brochure van Yes Telecom.

Ook van toepassing op brochure*

Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

 

YES gelooft er in dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij Yes telecom krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundigte woord staat. Zij helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

 

U krijgt niet alleen de service, maar ook de betrouwbaarheid die u verdient. Zo maakt Yes gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek.

 

Yes telecom haar producten en diensten zijn speciaal voor uw bedrijfssector ontwikkeld. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Dat is Yes Telecom. Dé Business Solutions Provider