Zorgeloze Bedrijfsautomatisering Copy


bedrijfsautomatisering_desatel_banner

Voor de zakelijke markt is een betrouwbare en voordelige internetverbinding harde noodzaak. DeSaTel verzorgt computeraansluitingen op maat, van een enkele aansluiting tot zeer uitgebreide netwerken, zowel bekabeld als geheel draadloos. DeSaTel begeleidt het gehele proces, van de adviesfase tot het moment dat u online gaat. En mocht er onverwacht iets misgaan, zorgen wij dat uw bedrijf nooit langer offline is dan strikt noodzakelijk.

Totaaloplossing in Zorgeloze Bedrijfsautomatisering

U kunt bij ons terecht voor aanleg, installatie, beheer en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk, inclusief alle noodzakelijke randapparatuur. Van losse computers tot software, maar ook de benodigde elektrische aansluitingen zoals stopcontacten, worden geleverd en professioneel aangesloten en geïnstalleerd door DeSaTel. Zelfs voor overheadprojectoren in uw vergaderzaal of een tv-scherm in de receptieruimte zijn wij het juiste adres.

Wilt u ook een betrouwbaar en betaalbaar bedrijfsnetwerk?

Vul het contact formulier in of bel ons: 088 202 44 00. Wij komen graag vrijblijvend langs om de beste oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

 

HP Server                       HP Switch