Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Cloud telefonie

Cloud telefonie

Gepubliceerd op: 26 april 2021

Horizon = Telefonie + UCC oplossing van Cisco Webex. Alles-in-één!

Met Horizon maak je gebruik van een innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen eigen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer. De telefooncentrale wordt namelijk door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige BroadSoft platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing.

Is het beheren en configureren van deze telefooncentrale ingewikkeld? Niet bij Dean One. Met een nieuwe, innovatieve online portal beheer je de telefoniecentrale snel en eenvoudig. Jij bepaalt tot in detail hoe alles geconfigureerd wordt en welke instellingen zijn toegestaan. Zo is er onder andere de mogelijkheid om keuzemenu’s en tijdschema’s in te stellen, wachtrijen te beheren en belgroepen aan te maken. En dat alles op één centrale plek.

Horizon wordt aangeboden in een overzichtelijk alles-in-een model, waarbij de licentie alle functionaliteiten bevat die nodig zijn voor het inrichten van een volwaardige MKB telefoniecentrale.

Horizon = Telefonie + UCC oplossing van Cisco Webex. Alles-in-één!

De meest complete communicatieoplossing waarbij Telefonie en Unified Communications & Collaboration volledig zijn geïntegreerd waardoor zakelijke gebruikers altijd op de meest efficiënte manier kunnen communiceren en samenwerken, vanaf iedere locatie, altijd en vanaf ieder device

De voordelen

Zeer uitgebreide zakelijke cloudtelefonie-oplossing voor 1 – 200 medewerkers
centrale
HD Voice gesprekskwaliteit.
Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.
Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en Europa voor een vast bedrag per maand.
Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.
Gebruiksvriendelijke beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren
Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.
Beheer de bereikbaarheid van je organisatie en afdelingen eenvoudig en snel met handige tijdschema’s.
Beheer je vaste telefoon vanaf jouw smartphone met de Dean Remote app.

Dit is Unified Communications & Collaboration

Unified Communications & Collaboration, vrij vertaald in ‘Uniforme Communicatie en Samenwerking’ en afgekort tot ‘UCC’, voorziet in de integratie en uniformering van verschillende communicatiekanalen, communicatieapparatuur en media. Dankzij nieuwe technologieën maakt UCC dat gebruikers vanaf één plek met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, in real-time en via de apparatuur die voorhanden is.

INNOVATIE MET CISCO WEBEX

Om bedrijven te helpen hun communicatie te innoveren en te versnellen is Cisco Webex aan Horizon toegevoegd. Hierdoor is een grotere flexibiliteit en schaalbaarheid mogelijk, waardoor de onderneming sneller en beter inspeelt op veranderende behoeften van de business en van de medewerkers

Cisco Webex

Cisco Webex brengt een unieke cloudgebaseerde dienst voor Unified Communications & Collaboration voor bellen, berichten verzenden en vergaderen naar elk (mobiel) apparaat en integreert naadloos met je Dean One telefooncentrale. Het omvat HD-video, spraak (voice), presence (aanwezigheidsstatus), instant messaging, desktop delen, samenwerkingtools en meer.

Vast-mobiel integratie

Dean One biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om jouw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een Dean cloud telefooncentrale.

Dean Receptionist

Met de Dean Receptionist heb je volledig inzicht en controle over het telefonieverkeer vanaf een receptie, de verschillende wachtrijen binnen de organisatie en de bereikbaarheid van collega’s. Dean Receptionist is een dienst, onderdeel van het Horizon abonnement, met een zeer gebruiksvriendelijke interface voor recepties die een rol als gatekeeper binnen een bedrijf vervullen, of anderszins overzicht bewaken over de telefonische bezetting en bereikbaarheid van de organisatie.

Dean Remote

Neem je kantoortelefoon mee op jouw smartphone. Met Dean Remote heb je altijd en overal toegang tot jouw kantoortelefoon en ben je mobiel bereikbaar op jouw zakelijke telefoonnummer.

Met Dean Remote kun je via jouw smartphone de functies van jouw kantoortelefoon bedienen. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.


Meer weten over Cloud telefonie?

Wilt u meer weten over Dean one en de voordelen van altijd en overal kunnen werken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons tel. 010 202 44 05 of email info@desatel.nl


Terug naar overzicht

Meer nieuws

Destal is de telecomspecialist op het gebied van telcommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken.

Servicedesk:
088 202 44 10