Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over ons

Over Desatel

Onze missie:

"Desatel ontzorgt bedrijven door ICT in handen te nemen, waardoor ze ongehinderd kunnen schitteren in hun kernactiviteiten. Wij staan achter uw technologie, zodat u kunt stralen in wat u het beste doet!"

Wat Desatel onderscheidt, is onze platte organisatiestructuur en rol als "Single Point of Contact". U heeft altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen, storingen of adviezen. Onze deskundige teamleden staan altijd paraat en pakken uw uitdagingen direct aan. Wij streven ernaar om u volledig te ontzorgen, en dat is precies waar onze kracht ligt. Onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht hebben geleid tot het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, waar we enorm trots op zijn.

Bij Desatel maken we geen loze beloftes, maar leveren we resultaten. Geen verborgen verrassingen, alleen glasheldere afspraken waar we pal achter staan. Bij ons zijn kwaliteit en razendsnelle service geen opties, maar standaard.

Wanneer u kiest voor Desatel, krijgt u niet alleen oplossingen, maar ook een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw wensen. Weg met het gedoe van meerdere leveranciers; wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden, altijd klaar wanneer ú ons nodig heeft.

Onze aanpak is gebaseerd op:

 • Advies op maat, ondersteund door site surveys, IT scans en uw specifieke behoeften.
 • Reductie van onnodige kosten.
 • Proactieve monitoring.
 • Diensten op basis van SLA.
 • IT-beheer en support, zowel on-site als op afstand.

In een notendop staat Desatel garant voor een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, expertise en een persoonlijke benadering. Zo kunt u zich onbezorgd richten op uw kernactiviteiten. Welkom bij Desatel, waar we woorden omzetten in daden!

Stichting Jeugdteams ZHZ

Casper Dunker

Manager Bedrijfsvoering

"Zeer tevreden over de dienstverlening van Desatel. Desi komt altijd de afspraken na, reageert snel en adequaat op storingen en denk mee in oplossingen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken"

$oReference->getName()}

Kinderdam

Mariette Houtsma – van der Meer

Directeur Bedrijfvoering

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Desatel. Korte lijnen, persoonlijk contact, deskundig, meedenkend en altijd ontzorgend. Kortom een betrouwbare partner en leverancier dit kwaliteit levert en altijd voor ons klaar staat"

$oReference->getName()}

Euromast

Stephanie Bouwer

Facilitaie Zaken

"Ik werk graag met de mannen van Desatel. Ze snappen dat wij met onze 24/7 exploitatie niet zonder communicatie kunnen. Ze schakelen daarin altijd heel adequaat."

$oReference->getName()}

AGV

Tom Broeder

Managing Director

"Desatel heft de totale infrastructuur van elektra, beveiliging en internet bij ons gecompleteerd. Wij zijn hier uitermate tevreden over. De systemen zijn adequaat en vakkundig opgeleverd. Wij kunnen ze dan ook ten zeerste aanbevelen!"

$oReference->getName()}

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie   Contact opnemen


Waarom Desatel? Omdat wij staan voor:

  • Persoonlijk aanspreekpunt, altijd dichtbij.
  • Topkwaliteit, omdat u alleen het beste verdient.
  • Afspraak is afspraak, onze beloftes nakomen.
  • Snelle service, want uw tijd is waardevol.
  • Al jarenlang uw vertrouwde adres voor succesvolle oplossingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief