Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over ons

Over Ons 

Desatel

Desatel is een betrouwbare partner voor op het gebied van Telecom en ICT. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis denken wij graag met u mee en bieden de beste oplossingen - helemaal op maat, aangepast aan uw wensen.

Wij zijn een platte organisatie en fungeren als “Singel Point of Contact”. U heeft altijd een vaste aanspreekpunt voor al uw vragen, storingen of adviezen. Onze ervaren experts staan altijd voor u klaar en pakken uw problemen direct op! Wij willen graag dat onze klanten volledig ontzorgd worden! En dat is onze kracht! Dankzij onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht hebben wij lange termijn relaties kunnen opbouwen. Hier zijn wij erg trots op!

Stichting Jeugdteams ZHZ

Casper Dunker

Manager Bedrijfsvoering

"Zeer tevreden over de dienstverlening van Desatel. Desi komt altijd de afspraken na, reageert snel en adequaat op storingen en denk mee in oplossingen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken"

$oReference->getName()}

Kinderdam

Mariette Houtsma – van der Meer

Directeur Bedrijfvoering

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Desatel. Korte lijnen, persoonlijk contact, deskundig, meedenkend en altijd ontzorgend. Kortom een betrouwbare partner en leverancier dit kwaliteit levert en altijd voor ons klaar staat"

$oReference->getName()}

Euromast

Stephanie Bouwer

Facilitaie Zaken

"Ik werk graag met de mannen van Desatel. Ze snappen dat wij met onze 24/7 exploitatie niet zonder communicatie kunnen. Ze schakelen daarin altijd heel adequaat."

$oReference->getName()}

AGV

Tom Broeder

Managing Director

"Desatel heft de totale infrastructuur van elektra, beveiliging en internet bij ons gecompleteerd. Wij zijn hier uitermate tevreden over. De systemen zijn adequaat en vakkundig opgeleverd. Wij kunnen ze dan ook ten zeerste aanbevelen!"

$oReference->getName()}

Afspraak is afspraak

Wij doen wat wij beloven zonder verrassingen achteraf! Hier maken wij heldere afspraken voor. Kwaliteit en snelle service zijn voor ons vanzelfsprekend.

Een aanspreekpunt

Bij Desatel heeft u één aanspreekpunt voor het hele pakket aan oplossingen. Geen gedoe meer met meerdere leveranciers. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Wij staan voor u klaar wanneer ú ons nodig heeft.

Transparante communicatie

Desatel houdt u altijd op de hoogte en denkt proactief met u mee. U hoeft niet achter ons aan, wij houden contact met u!

Onze aanpaak

  • Advies op maat op basis van Site survey, IT scan en de behoeftes van de klant.
  • Reductie onnodige kosten
  • Proactieve monitoring
  • Diensten op basis van SLA
  • IT beheer en support onsite en remote

Neem contact op

Neem direct contact met ons op voor efficiënte, innovatieve, kostenbewuste data- en telecommunicatie.

Meer informatie   Contact opnemen

Overtuigd?

Waarom Desatel?

  • Een aanspreekpunt
  • Top kwaliteit
  • Afspraak is afspraak
  • Snelle service
  • Al jaren een vetrouwd adres

Contact opnemen

Aanmelden voor de nieuwsbrief