Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Diensten

Microsoft 365

Microsoft 365

Veilig en efficiënt werken in de Cloud! Microsoft Office 365 is een kant-en-klaar pakket van online diensten. Van al jouw vertrouwde Officeprogramma’s kun je nu online gebruik maken.

Desatel Cloud werkplek

Desatel Cloud werkplek

Als MKB’er wilt u altijd en op ieder device beschikbaar zijn en veilig uw bestaanden te kunnen beheren. Desatel biedt een gepersonaliseerde werkplek die altijd en overal beschikbaar is.

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Bereikbaarheid en flexibiliteit met Cloud telefonie.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Desatel biedt u een uitgebreide keuze aan mobiele abonnementsvormen voor de zakelijke markt.

Netwerken

Netwerken

Zonder goede netwerk kan uw organisatie niet efficiënt en optimaal functioneren. Maar welke netwerkinfrastructuur past het beste bij uw organisatie? Desatel adviseert u bij het maken van de juiste keuze en helpt u graag bij de implementatie en het beheren van uw netwerk.

Databekabeling

Databekabeling

Geen enkele databekabeling klus is ons te gek! Of het gaat om 10 of 1000 aansluitingen, wij kunnen uw netwerkbekabeling volledig aanleggen.

Beveiliging

Beveiliging

Uw bedrijfspand is nooit 100% beveiligd tegen inbrak. Met een professionele alarminstallatie geeft u de inbrekers geen kans om uw pand binnen te dringen.

Audiovisuele installaties

Audiovisuele installaties

​Desatel is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen voor elk MKB bedrijf. Wij bieden geavanceerde audiovisuele middelen voor vergaderruimtes, presentatieruimtes en boardrooms.

Pentest

Pentest

Bescherm jouw digitale schatkist met een Pentest! Verminder risico's, onthul zwakke plekken, en investeer met vertrouwen in de veiligheid van jouw gegevens. Laat je bedrijf stralen in een onbezorgd digitale omgeving!

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie   Contact opnemen


Waarom Desatel? Omdat wij staan voor:

    • Persoonlijk aanspreekpunt, altijd dichtbij.
    • Topkwaliteit, omdat u alleen het beste verdient.
    • Afspraak is afspraak, onze beloftes nakomen.
    • Snelle service, want uw tijd is waardevol.
    • Al jarenlang uw vertrouwde adres voor succesvolle oplossingen.

Stichting Jeugdteams ZHZ

Casper Dunker

Manager Bedrijfsvoering

"Zeer tevreden over de dienstverlening van Desatel. Desi komt altijd de afspraken na, reageert snel en adequaat op storingen en denk mee in oplossingen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken"

$oReference->getName()}

Kinderdam

Mariette Houtsma – van der Meer

Directeur Bedrijfvoering

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Desatel. Korte lijnen, persoonlijk contact, deskundig, meedenkend en altijd ontzorgend. Kortom een betrouwbare partner en leverancier dit kwaliteit levert en altijd voor ons klaar staat"

$oReference->getName()}

Euromast

Stephanie Bouwer

Facilitaie Zaken

"Ik werk graag met de mannen van Desatel. Ze snappen dat wij met onze 24/7 exploitatie niet zonder communicatie kunnen. Ze schakelen daarin altijd heel adequaat."

$oReference->getName()}

AGV

Tom Broeder

Managing Director

"Desatel heft de totale infrastructuur van elektra, beveiliging en internet bij ons gecompleteerd. Wij zijn hier uitermate tevreden over. De systemen zijn adequaat en vakkundig opgeleverd. Wij kunnen ze dan ook ten zeerste aanbevelen!"

$oReference->getName()}

Aanmelden voor de nieuwsbrief