Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Desatel Cloud werkplek

Desatel Cloud werkplek

Desatel Cloud werkplek

Desatel Cloud Werkplek – Efficiënt Werken, Altijd en Overal!  

Welkom bij de toekomst van zakelijk werken! Als MKB'er begrijpt u het belang van toegankelijkheid en veilig bestandsbeheer, waar en wanneer dan ook. Desatel introduceert een revolutionaire, gepersonaliseerde cloudwerkplek die u de vrijheid geeft om eenvoudig, veilig en zorgeloos te werken, waar uw werk u ook brengt.

Waarom onze Cloud Werkplek?

Altijd Beschikbaar: Uw werk is niet langer gebonden aan een specifieke locatie. Met Desatel Cloud Werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw digitale omgeving. Flexibiliteit op zijn best!

Veiligheid Voorop: In een wereld vol digitale uitdagingen is veiligheid onze prioriteit. Desatel waarborgt de veiligheid van uw data, zodat u met gemoedsrust kunt werken, wetende dat uw informatie in goede handen is.

  Zorgeloos Productief: Laat technologie voor u werken. Met onze Cloud werkplek kunt u zich volledig concentreren op uw werk, zonder u zorgen te maken over technische obstakels. Efficiëntie en gemak gaan hand in hand.

  Onze producten

  *Extra device onder dezelfde account €25,00

  De nieuwe werkwijze biedt een brede scala aan voordelen:

  Kosten besparend

  Met de cloud werkplek is investering in harde schijven en servers een verleden tijd. Voor cloud oplossing heeft u slechts een internetverbinding nodig. Tevens wordt er flink bespaard op IT-personeel.

  Totaaloplossing op maat

  Cloud werkplek is een totaaloplossing - volledig op maat – aangepast aan de wensen van je organisatie.

  Altijd en overal beschikbaar

  Met een Cloud werkplek bent u altijd en op elke device bereikbaar: op kantoor, thuis of onderweg. De medewerkers zijn meer flexibel en productiever.

  Security in de cloud

  Uw bestanden staan altijd veilig in de cloud. Mocht uw computer volledig crashen, dan hoeft u geen zorgen te maken. Alle gegevens staan namelijk veilig in de cloud.

  Geen gedoe met opslag

  Omdat de datacenters over zeer grote servers beschikken, heeft u nooit gedoe met tekorten aan opslagruimte.

  Flexibel

  Cloud werkplek kan volledig aangepast worden aan de wensen en behoeftes van uw organisatie. Het is heel gemakkelijk om uit te breiden of juist op te zeggen. U betaalt alleen wat u gebruikt!

  Meer diensten

  Destal is de telecomspecialist op het gebied van telcommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken.

  Direct contact:
  088 202 44 00

  Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

  Meer informatie   Contact opnemen

  Aanmelden voor de nieuwsbrief