Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Netwerken

Netwerken

Netwerken

Netwerk vormt het fundament van elke organisatie.

Zonder een solide netwerkinfrastructuur kan uw organisatie niet efficiënt en optimaal functioneren. Maar welk netwerk past het beste bij uw specifieke behoeften? Desatel staat klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuzes en ondersteunt u graag bij de implementatie en het beheer van uw netwerk.

Firewall

Een firewall is uw schild tegen externe bedreigingen. Het beschermt de middelen van uw netwerk of computer tegen potentieel misbruik van buitenaf, zoals aanvallen van hackers, inbraken van computervirussen of de overlast van spam.

Switches

Het opzetten van een robuust zakelijk netwerk is enkel mogelijk met switches, die fungeren als de verbindende schakels tussen apparaten.

Switches maken het delen van bronnen mogelijk door alle apparaten - van computers en printers tot servers - met elkaar te verbinden binnen uw netwerk. Deze slimme technologie stelt de apparaten in staat om informatie te delen en effectief met elkaar te communiceren, ongeacht hun locatie binnen het gebouw. Desatel staat voor u klaar om uw netwerkinfrastructuur te optimaliseren, zodat uw organisatie naadloos en krachtig kan opereren.

Meer diensten

Destal is de telecomspecialist op het gebied van telcommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken.

Direct contact:
088 202 44 00

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie   Contact opnemen

Aanmelden voor de nieuwsbrief