Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Beveiliging

Beveiliging

Beveiliging

Voorkom inbraak in uw bedrijfspand!

Alarmsystemen

Uw bedrijfspand is nooit 100% beveiligd tegen inbraak. Met een professionele alarminstallatie geeft u de inbrekers geen kans om uw pand binnen te dringen. Wij bieden u totaal oplossingen op het gebied van beveiligingssystemen. Denk hierbij aan CCTV cameratoezicht-, toegangscontrole, inbraakbeveiligingssystemen, maar ook brandmeldinstallatie.

Camerabewaking

Desatel levert, installeert en onderhoudt camerasystemen binnen en buiten uw bedrijfspand. Camera’s spelen een belangrijke rol in de beveiliging van uw organisatie, schrikt af en fungeert als bewijsmateriaal.

De systemen die wij instaleren worden altijd op maat geadviseerd en geleverd. Wij zorgen ervoor dat de camera's op de juiste plekken hangen zodat de juiste beelden worden waargenomen.

Toegangscontrole:

Toegangscontrole biedt een veilige, flexibele, efficiënte en handige manier om toegang te verlenen tot uw gebouw. Tevens bepaalt u zelf wie de toegang krijgt. Op het gebied van toegangscontrole kunnen wij diverse oplossingen offreren. Denk aan:

  • Toegangscontrole met tags, druppel of pasje: de meest voorkomende vorm van toegangscontrole. Het voordeel van deze oplossing is dat u de toegang zeer eenvoudig via een software kunt beheren. Is er een tag of pasje kwijt of krijgt u een nieuwe collega? Geen probleem! U kunt alle gegevens op elk moment zelf in de software wissen of aanpassen.
  • Biometrische toegangscontrole: toegang wordt verlengd via vingerafdruk. Dit systeem is een minst fraudegevoelige vorm en is goed te combineren met andere toegangscontrolesystemen.
  • Smartphone toegangscontrole: u heeft toegangscontrole met de smartphone en u hoeft geen fysieke sleutel of tag te gebruiken. De oplossing is zeer eenvoudig, flexibel en efficiënt in gebruik. U hoeft geen sleutels/tags uit te wisselen en heeft geen risico’s bij verloren of gestolen sleutels. Kortom, veilig en flexibel!

Intercom

Desatel biedt diverse soorten intercom systemen. Het meest geavanceerd met geïntegreerde technieken en materialen is 2N intercom. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten intercomsystemen met ieder unieke kernmerken en toegangscontrole systemen.

2N biedt te volgende intercomsystemen, afhankelijk van de omgeving en uw persoonlijke wensen.

  • Helios IP Base: basis oplossing met kleurcamera, 1 of 2 druknoppen die geschikt is voor kleinere complexen.
  • Helios IP Force: deze module bestaat uit HD kleurencamera en gevarieerde knoppen en nachtzicht die tevens vandaalbestendig is. Kortom, deze oplossing is zeer geschikt voor elke situatie en omgeving waar een intercomsysteem nodig is.
  • Helios IP Verso: het meest modern systeem met diverse scala aan mogelijkheden.

Onze merken:

Voor de beveiliging werken wij met de gerenommeerde en professionele merken, zoals: Satel, Galaxy, Ajax, Hikvision, Paxton, 2N Intercom.

Indien wenselijk, kunnen wij ook andere merken aanbieden.

Wilt u meer weten over beveiliging?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons tel. 088 202 44 00 of email info@desatel.nl

Meer diensten

Destal is de telecomspecialist op het gebied van telcommunicatie, bedrijfsautomatisering en datanetwerken.

Direct contact:
088 202 44 00

Neem direct contact met ons op voor efficiënte, innovatieve, kostenbewuste data- en telecommunicatie.

Meer informatie   Contact opnemen

Aanmelden voor de nieuwsbrief